Woningaanbod Schoterkwartier

De woningen

Het Schoterkwartier gaat uit een tweetal fasen bestaan. De eerste fase gaat over de realisatie van 34 grondgebonden eengezinswoningen gelegen aan de Delistraat en de nog te vormen Arubastraat. Fase 2 bestaat uit de realisatie van 72 koop- en huur-appartementen, 33 stadwoningen en 7 grondgebonden eengezinswoningen.

Bekijk de online brochure van Schoterkwartier fase 1

Schoterkwartier is gelegen in het zuidelijke deel van de Indische buurt in Haarlem en wordt omgeven door de Spaarndamseweg (met daarlangs het Spaarne), de Transvaalstraat en de Delistraat. Alle gewenste dagelijkse voorzieningen (supermarkt, kinderopvang, basisonderwijs en sport- en recreatiefaciliteiten) liggen in de nabijheid. Verder bestaat er een goede verbinding van en naar het centrum van Haarlem. Deze verbinding is vooral gebaseerd op bus- en fietsverkeer. Dit om voor de korte afstand het gebruik van de auto te minimaliseren.

Homestudios

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Samen met Homestudios maak je straks van het huis dat je op het oog hebt een echt thuis. Waar je (met je gezin) kunt ontspannen en genieten in een omgeving die perfect bij je past.

Start nu met je eigen woonontwerp

Belangstelling in een koopwoning in Schoterkwartier?
Een mooi nieuwbouwhuis op een ideale plek nabij het Spaarne en het geweldige centrum van Haarlem. Daar wilt u toch wonen? Schrijf u dan in als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Schoterkwartier Haarlem “Uw geluk is nabij”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Schoterkwartier, het geluk nabij”

Contactpersonen Schoterkwartier

Hans Berghege
Verkoopmanager

Hans Berghege

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem