tijdlijn

nieuwsAdmin
09:36 | 12-07-2019

Nieuwsbrief 4 - een akkoord bereikt

Met veel plezier kunnen wij u informeren over de meest recente ontwikkelingen rondom het project Schoterkwartier in Haarlem. In de afgelopen periode hebben de gemeente Haarlem en gebiedsontwikkelaar AM gesprekken gevoerd over de ontwikkeling van Schoterkwartier. Het onderwerp van gesprek was hierbij het verzoek van de gemeenteraad om de sociale koopwoningen in de woontoren te wijzigen naar sociale huurwoningen. Recent is hierover op ambtelijk niveau een akkoord bereikt.
nieuwsAdmin
15:56 | 03-07-2019

Nieuwsbrief 3 - Stand van zaken Schoterkwarter Haarlem

Met dit nieuwsbericht brengt AM u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rondom het project Schoterkwartier. Op 17 mei j.l. is het plan voor Schoterkwartier behandeld in de gemeenteraad. Door een aantal politieke partijen is een motie ingediend met de opdracht een deel van de woningen in de tweede fase van het plan uit te voeren als sociale huurwoningen. Wellicht heeft u dit gelezen in het Haarlems Dagblad.
nieuwsAdmin
16:10 | 27-09-2017

Nieuwsbrief 2 - Stand van zaken Schoterkwarter Haarlem

Wij realiseren ons dat het enige tijd geleden is dat u van ons een bericht heeft ontvangen. AM heeft samen met de architect, de adviseurs en de gemeente het nieuwbouwplan verder uitgewerkt.
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Hans Berghege
Verkoopmanager

030-6097271
hans.berghege@schoterkwartier.nl

Hans Berghege
Ligging van het project