Schoterkwartier: Ontwikkeling tot nieuwbouw woongebied

AM, behorend tot de grotere projectontwikkelaars in Nederland, neemt de komende tijd de ontwikkeling van deze prachtige locatie op zich. Het voorlopige plan voorziet in de ontwikkeling van zowel grondgebonden nieuwbouw eengezinswoningen, stadswoningen als appartementen die qua prijs en afmeting nog kunnen variëren.

Hoe wilt u wonen in Schoterkwartier?

Bij de ontwikkeling van Schoterkwartier wil AM zoveel als mogelijk aansluiten bij de wensen van haar klanten. In het geval u interesse heeft om in Schoterkwartier te gaan wonen en AM hierbij te helpen, kunt u hier uw gegevens achterlaten en aangeven waarnaar uw interesse uitgaat. In de komende tijd zullen wij u, door middel van het zenden van een vragenlijst, uw reactie op verschillende punten vragen. Uw reacties helpen om, zoveel als mogelijk, datgene te maken waar u om vraagt.

Interesse in Schoterkwartier?

Wilt u meedenken in de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Schoterkwartier en/of wilt u op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen? Meld u hier aan als geïnteresseerder, geef uw contactgegevens door en geef aan waar uw belangstelling naar uit gaat.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Hans Berghege
Verkoopmanager

030-6097271
hans.berghege@schoterkwartier.nl

Hans Berghege
Ligging van het project