Verkoop Schoterkwartier van start

Geplaatst op 15-11-2019

Het heeft even geduurd maar eindelijk is het dan zover! De verkoop van de eerste 34 woningen in Schoterkwartier gaat nu echt van start.

Schoterkwartier

Als nieuwe naam voor deze nieuwbouw locatie is gekozen voor 'Schoterkwartier'. Deze naam herinnert aan de jaren twintig van de vorige eeuw waarin het grondgebied van de gemeente Schoten werd toegevoegd aan de gemeente Haarlem. Nog steeds is de dorpskern van Schoten zichtbaar en is de naam Schoten binnen Haarlem goed bekend. Het nieuwe woongebied ligt aan het Spaarne, nabij de recent gerenoveerde Waarderbrug. Het terrein wordt verder omsloten door de Transvaalstraat aan de zuidzijde, de Delistraat aan de westzijde.

Eerste fase nu in verkoop!

Het project bestaat uit 2 fasen. De eerste fase van 34 woningen is vanaf 15 november in verkoop. Klik hier voor het actuele woning-aanbod.

Online-brochure
Klik hier voor de online-brochure van de 34 woningen en kijk welke mogelijkheden de woning u biedt en welke mogelijkheden er zijn de woning aan te passen aan uw wensen. De tweede fase zal bestaan uit zowel woningen als huur- en koop-appartementen.

  • Verkoop Schoterkwartier van start

“Schoterkwartier, het geluk nabij”

Contactpersonen Schoterkwartier

Hans Berghege
Verkoopmanager

Hans Berghege

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem