De huurappartementen in Schoterkwartier

In de woontoren aan het Spaarne van 17 verdiepingen zullen naast de 19 koopappartementen 53 (sociale) huurappartementen worden opgenomen.

Er zijn 21 tweekamerappartementen en 32 driekamerappartementen allen met een balkon en variërend vanaf ca. 56 m² tot en met 62m². De huurappartementen zullen te zijner tijd worden verhuurd door de toekomstige eigenaar/verhuurder.

Om in aanmerking te komen voor de sociale huurappartementen heeft u een inschrijving nodig bij Woonservice en geldt doorgaans een maximale inkomensgrens en wordt gekeken naar o.a. interesse, inkomsten/vermogen en leeftijd. De specifieke wijze van verhuur wordt t.z.t. nader uitgewerkt.

Het is nog niet bekend wie de appartementen gaat verhuren. Indien u interesse heeft voor een huurappartement en aangemeld bent via deze projectwebsite, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen wij te zijner tijd informatie verstrekken waar u terecht kunt voor de verhuur van de appartementen. De start van de verhuur wordt verwacht nadat de bouw is gestart en het appartementengebouw in de afrondende fase is.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Schoterkwartier Haarlem “Uw geluk is nabij”

“Schoterkwartier, het geluk nabij”

Contactpersonen Schoterkwartier

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem