Hoe werkt de verkoop?

Start verkoop

Op 15 november 2019 is de verkoop van de van de eerste 34 woningen in Schoterkwartier gestart. Benieuwd naar de woningtypes? Die vind u hier! Technische informatie over de woningen vind je op de downloadpagina.

Inschrijven?

Vanaf 18 november 2019 is het mogelijk om op één of meerdere bouwnummers online in te schrijven. Dit kan tot en met maandag 25 november 2019 12:00 uur! Vanaf vrijdag 18 november 2019 ontvangt u van ons een e-mail met daarin een link naar het online inschrijfsysteem. Mocht u deze link niet hebben ontvangen, meld u dan nogmaals aan als belangstellende.

Het is belangrijk dat u eerst alle verkoopdocumentatie goed doorneemt, alvorens u een keuze maakt. Het maakt dan ook geen verschil of u zich op 18 november 2019 of 25 november 2019 inschrijft. Hebt u na het lezen van de stukken nog vragen? Tijdens de inschrijfperiode is het mogelijk om binnen te lopen bij één van de makelaars. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Bekijk de gegevens van de makelaar.

Meet & Greet

Behalve dat u contact op kunt nemen met één van de betrokken makelaars bent u ook van harte welkom bij de Meet & Greet. Deze vindt plaats op woensdag 20 november, 17 tot 20 uur, in Huis ter Zaanen aan de Orionweg 1 in Haarlem.

Sluiting inschrijftermijn

Het is mogelijk om t/m maandag 25 november 12.00 uur in te schrijven op één of meerdere bouwnummers. Indien u zich hierna inschrijft, word u automatisch op de reservelijst geplaatst.

Toewijzing

In de week van 25 november 2019 vindt de toewijzing plaats. Op het moment dat er meerdere inschrijvingen op één bouwnummer zijn, wordt er toegewezen op basis van willekeur, doormiddel van loting. Er worden geen voorrangsposities verstrekt, zo maakt iedereen een eerlijke kans op een woning.

In- of uitgeloot?

Wanneer de toewijzing heeft plaats gevonden, worden de gelukkigen benaderd door één van de betrokken makelaars. Wanneer u aanvankelijk niet tot de gelukkigen behoort, ontvang u hier door middel van e-mail bericht over.

Hebt u een woning toegewezen gekregen? Gefeliciteerd!! Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek bij de makelaar.

Hebt u geen woning toegewezen gekregen? Dat is ontzettend jammer, maar u hebt nog kans op een woning! De ervaring leert dat er gedurende de verkoopgesprekken geregeld een woning beschikbaar komt. Wij houden uw inschrijving bij de hand, op het moment dat er een woning is die voldoet aan uw wensen, wordt er contact met u opgenomen.

Verkoopgesprek

Hebt u nog wensen met betrekking tot meer- of minderwerk? Vragen over het verdere proces of misschien over uw financiering? Samen met de makelaar worden alle verkoopcontractstukken met je doorgenomen en is er natuurlijk ruimte voor al uw vragen.

Zijn alle vragen beantwoord? En bent u nog net zo enthousiast als in het begin? Dan kunnen wij overgaan tot het sluiten van een koopovereenkomst. Vanaf dat moment bent u één van de 34 kopers van Schoterkwartier fase 1, gefeliciteerd!

Samenstellen woning

Misschien wilt u een dakkapel of toch een extra ruime ‘master bedroom’? Op de website van Homestudios krijgt u meer inzicht in de meer- en minderwerk opties die bij uw bouwnummer passen. In het gesprek met de woonadviseur van Homestudios, worden uw woonwensen besproken en verwerkt in uw woning.

Bouw

Als alle opschortende voorwaarde zijn vervuld, wordt er gestart met de bouw! Naar verwachting is dit het tweede kwartaal van 2020. Dan woont u voor de zomer van 2021 in uw nieuwe woning!

Schoterkwartier Haarlem “Uw geluk is nabij”

“Schoterkwartier, het geluk nabij”

Contactpersonen Schoterkwartier

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

Desiree Broekhuis - Stuvel

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem
Makelaar

Mooijekind Vleut Makelaars Haarlem

JRS Makelaars Haarlem
Makelaar

JRS Makelaars Haarlem